המרכז לטכנולוגיה חינוכית (מט"ח), תל-אביב

 
324.jpg
324.jpg

press to zoom
329.jpg
329.jpg

press to zoom
317.jpg
317.jpg

press to zoom
324.jpg
324.jpg

press to zoom
1/15
המרכז לטכנולוגיה חינוכית (מט"ח), תל-אביב

שיפוץ מקיף של בניין בשטח כ-5,000 מ"ר, הכולל 4 קומות + מרתף, ובהם: לובי כניסה, אודיטוריום, משרדים, חדרי ישיבות, חללים פתוחים (Open space), קפיטריה ומזנון, מחסנים וחדרים טכניים, פטיו פנימי ושטחי פיתוח חוץ.השיפוץ כלל עבודות הריסה נרחבות של פנים הבניין, בנייה ועיצוב פנים, שינויים ותוספות, החלפת כל מערכות הבניין, וכן שיפוץ כל החזיתות ופיתוח חוץ מחודש - הכל ליצירת בניין מחקר ומשרדים מודרני ומעוצב ברוח הזמן, אשר יענה על צרכי הארגון המתחדשים ובהתאם לחזון ההנהלה.הביצוע תוכנן ונערך בשלבים, תוך כדי אכלוס מתמשך של הבניין והפעלתו המלאה.

מזמין: המרכז לטכנולוגיה חינוכית (מט"ח)

אדריכלות: צחי הלברשטט אדריכלות, בשיתוף עם טל גזית- אדריכלית

עיצוב פנים: אדריכלית סילביה יסינובסקי

השלמת הפרויקט: 2011