מרפאת סירקין , צה"ל

מרפאת סירקין לחיילים
מרפאת סירקין לחיילים

press to zoom
מבט חוץ
מבט חוץ

press to zoom
פינת המתנה
פינת המתנה

press to zoom
מרפאת סירקין לחיילים
מרפאת סירקין לחיילים

press to zoom
1/8

תכנון לביצוע של מבנה מרפאה יחידתי, כולל עיצוב פנים ופיתוח שטחי חוץ בשטח כ-1 ד'.המבנה ממוקם במרכז היחידה, והוא כולל חלל כניסה מרכזי בגובה כפול עם חלונות סקיי-לייט עליונים, ובו אזור המתנה. סביב לחלל זה ישנם חדר קבלה, חדרי טיפולים, משרדים, חדר הדרכה ושירותים נלווים. פיתוח החוץ כולל את רחבת הכניסה המגוננת וגינון היקפי.המבנה מורכב ממספר קוביות השונות זו מזו בגודל בגובה ובצבע, וביניהם חלונות שקועים. העיצוב נועד ליצור דימוי קליל ועליז למבנה המרפאה- בניגוד לדימוי הרגיל שלה.חומרי הגמר הינם: חיפוי המבנה בטיח צבעוני בגוונים שונים. מזמין: האגודה למען החייל בישראל.אדריכלות ועיצוב פנים: צחי הלברשטט אדריכלות.הפרוייקט הושלם ב- 2008.